Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Създатели на сайтове за световни компании ориентираха кариерно ученици в най-голямото великотърновско училище

Представители на една от най-големите агенции за дигитални платформи в света (FFW) проведоха занятие по кариерно ориентиране с ученици от Средно училище “Емилиян Станев” във Велико Търново, съобщи Моника Френчева от учебното заведение.

Любомир Филипов и Николай Маринов се срещнаха с класовете от гимназиален етап от професия “Графичен дизайнер” и профил “Софтуерни и хардуерни науки”, като ги запознаха с част от успешните практики, които прилагат в работата си. Те споделиха опита си от изграждането на сайтове за световни компании, а младежите им зададоха много въпроси и получиха от тях не само отговори, но и фирмени подаръци.

Срещата е част от мотивационните инициативи на най-голямото училище в област Велико Търново. През месец март на учениците гостуваха популярният български изпълнител Владимир Ампов – Графа и световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. По-рано, през февруари, в училището бе и музикантът, доктор на театралните науки и учител по сценично поведение на музикалната сцена Мартин Кърнолски.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button