Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

С пълна листа за общински съветници коалиция „ПП-ДБ” се включва в надпреварата във В. Търново

С пълна листа с 37 кандидати за общински съветници се включва в местните избори коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България” във В. Търново. Начело на листата е арх. Йордан Терзийски, който е и кандидат за кмет за старата столица.
„Вярвам, че за да върнем блясъка и величието на В. Търново, трябва да има хора с морал, компетентност и ясна визия за работа. Гражданите на старата столица имат много ясен избор – или още 4 години застой, или нова енергия, която да утвърди В. Търново като един икономически и туристически център.
Вярвам, че с новия морал и модел, който предлагаме – по-отворен и прозрачен към гражданите, можем да развием потенциала на В. Търново, опирайки се на неговите традиции и история”, заяви
арх. Йордан Терзийски.
Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” ще участва в местните избори със свои кандидати в седем общини, а в три от тях – Павликени, Полски Тръмбеш и Свищов, ще участват в местни коалиции.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button