Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Ротаракт клуб Велико Търново с благотворително събитие за детското отделение в болницата

Ротаракт клуб Велико Търново заедно с професионалните треньори Елеонора Маркова, Пламен Цонков и Росица Карамочева организират благотворително спортно събитие в подкрепа на проект „Светулка” на Ротари клуб Велико Търново, насочен към цялостно ремонтиране на Педиатричното отделение при МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов”, гр. Велико Търново

Събитието включва тренировки по HIIT и Zumba и ще се проведе на 30 септември (събота) от 10.00 часа на лекоатлетическата писта на стадион „Ивайло” в старата столица. Входът за събитието е 10,00 лв., като 100% от събраните средства ще бъдат насочени в подкрепа на проект „Светулка”.

Припомняме, че още през 2022 год. Ротаракт клуб Велико Търново чрез кампанията „За малките герои” извърши ремонтни дейности в 9 стаи на детското отделение на областната болница. Изграден бе и един изцяло нов санитарен възел. Сега реновирането продължава, за да може отделението да бъде цялостно обновено и да придобие нов вид.

Кои са треньорите, подкрепящи благотворителното спортно събитие?

Елеонора Маркова е сертифициран инструктор по пилатес, HIIT, Tabata, Zumba. Собственик е на зала за фитнес и групови тренировки „Блуминг”, гр. Горна Оряховица, от 9 години. От две години води тренировки по пилатес в „Нашата зала” в гр. Велико Търново.

Пламен Цонков е кондиционен и персонален треньор, инструктор по групови тренировки – HIIT и Tabata. Води тренировки в спортен клуб Mister Universe, гр. Велико Търново.

Росица Карамочева е инструктор по Zumba, аеробика, хийт степ, а отскоро – и по етно кардио. Води тренировки в зала за фитнес и групови тренировки „Блуминг”, гр. Горна Оряховица, и в Un Beso, гр. Велико Търново.

Тренировките, които ще се проведат по време на благотворителното спортно събитие на 30 септември, са подходящи и за начинаещи. Всеки, които притежава постелка за трениране, може да я носи със себе си.

Ротаракт клуб Велико Търново приканва всички, които обичат да спортуват, да подкрепят благотворителното спортно събитие, а заедно с това и една добра кауза.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button