Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

Ремонтираха основни улици в Горна Оряховица преди старта на новата учебна година

С НОВ ОБЛИК СА ВЕЧЕ ГОРНООРЯХОВСКИТЕ УЛИЦИ „Пробуда“, „Железничарска“, „Свобода“, „Освобождение“ и „Янтра“ в Горна Оряховица

Ремонтни дейности са извършени и по надлеза на ул. „Моско Грънчаров“ в кв. „Калтинец“. Асфалтирането е дело на фирма „Пътни строежи“ – Велико Търново.

В момента върви работа по ул. „Цветарска“, а след като приключи реновирането там, служителите ще продължат с полагане на асфалт по четири улици със сменен водопровод в града. Това са ул. „Тракия“, ул. „Братя Бендереви“, ул. „Косово поле“ и ул. „Софроний Врачански“.

Предвидено е също изграждане на изкуствени неравности за ограничаване на скоростта до пешеходната пътека до входа на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, главния вход на стадион „Локомотив“ и новият му изкуствен терен.

След приключване на ремонтните дейности в Горна Оряховица фирмата ще започне работа в малките населени места от общината.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button