Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

Разкриват над 150 нови паркоместа, повечето са около лечебните заведения

До края на второто тримесечие на 2024 г. ще бъдат разкрити нови платени места за паркиране във Велико Търново, предвижда бизнес програмата на „Организация на движението, паркинги и гаражи“ ЕООД

В момента те са 615 и ще бъдат увеличени със 158, за да станат общо 773. „Новите паркоместа ще са предимно около градската поликлиника, където има хроничен недостиг. Освен това през годината смятаме да оптимизираме сегашните зони за паркиране, което ще отвори допълнително места за тази цел“, коментира управителят на дружеството Иван Ламбов.

Само от зоните за платено паркиране общинското дружество планира приход от 417 000 лева през настоящата година. 86 000 лв. смята да заработи ОДПГ от преместване на неправилно паркирани автомобили. Друго важно перо, което изненадващо носи добри приходи, е поддържане на маркировката. За 2024 г. очакваните средства, които трябва да постъпят в дружеството, са в размер на 260 000 лв.

Общо планираните приходи са 1,335 млн. лева, като бизнес задачата на дружеството след приспадане на разходите е да приключи годината на печалба от 25 000 лв.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button