Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Преподавател от Стопанската академия в Свищов е кандидат за кмет на общината

Стефан Проданов, който е преподавател в Стопанската академия (СА) “Димитър А. Ценов” е кандидат за кмет на Свищов, издигнат от коалицията “Продължаваме промяната -Демократична България” (ПП-ДБ). Това съобщи кандидатът във фейсбук профила си.

На събранието по неговата номинационна процедура за издигане на кандидат за кмет на община Свищов, което се проведе на 10 септември, присъства Милен Матеев, областен координатор на ПП. Кандидатът беше представен от общинския председател на партията доц. Емил Николов.

След дълга номинационна процедура мога да обявя, че ще бъда кандидат за кмет на нашата община Свищов, издигнат от широка народна коалиция, каза Стефан Проданов. Той благодари за доверието и декларира своята ангажираност с каузата за промяна на Свищов.

Стефан Проданов е преподавател по финанси и обучава в СА „Димитър А. Ценов“ в Свищов. Той е доктор по икономика и председател на “Съвет по туризъм- Свищов”. Като един от първопроходците на античните възстановки в България, Проданов е водач на първата група за антични исторически възстановки в страната „Първи Италийски легион“. Създател е и на първия международен фестивал на античното наследство „Орел на Дунава“, който се провежда в родния му град Свищов.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button