Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Предстои търгът за продажбата на хотел „Премиер“ за 7,28 млн. лв.

Крайният срок за внасяне на депозита е 11 януари

НАП продава на търг хотел „Премиер“ във Велико Търново за 7,28 млн. лв., както „Борба“ вече писа.

Сделката може да бъде извършена в най-скоро време, тъй като крайният срок за внасяне на депозит е 11 януари, а самият търг е предвиден за 17-и.

Хотелът е един от най-известните в старата столица и се ползва с добро реноме сред посетителите. Басейнът на покрива и доброто местонахождение го превърна в предпочитано място и за конферентни срещи. Очевидно обаче задълженията към държавата не позволяват на собствениците му да продължат да го стопанисват.

Всеки желаещ да участва в търга ще трябва да заплати 1 456 765 лв. депозит, което е 20 процента от общата сума.

Хотелът се продава с пълното оборудване, разполага също с релакс център с вътрешен басейн, топли кабини и стая за масажи, настанителна база с 35 двойни стаи и 8 студия, ресторант, лоби бар и закрит паркинг.

Последната голяма сделка за продажба на хотел във Велико Търново беше за 10 млн. лв., при която Интерхотелът се сдоби с нов собственик и вече изцяло промени занемарения си облик.

Двата хотела са различни по размери, но „Премиер“ е доста по нов като сграда, освен това за по-малките се намират по-лесно инвеститори, убедени са специалистите.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button