Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Политика
Популярно

Председателят на Комисията по образование и култура в Европарламента подкрепи проф. Костадин Ангелов и листата на ГЕРБ-СДС

Проф. Костадин Ангелов и кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от района на Велико Търново са изключителен набор от професионалисти от академичните, медицинските, бизнес средите и изкуството. Те представляват солидна смес от опит, амбиция и младост. Ето защо напълно ги подкрепям!

Това заяви немският евродепутат и председател на Комисията по образование и култура в Европейския парламент Сабине Ферхайен. Тя е член на ЕП от 2009 от групата на Европейската народна партия и един от най-влиятелните политици от Християн-демократичния съюз в Германия

В обръщението си до великотърновци Ферхайен припомня, че е посетила Старата столица през 2017-а година и е видяла един модерен европейски град.

„Културната столица на България заслужава да продължи това свое развитие. Във време на война на границите ни и на икономически трудности България и всички страни от ЕС имат нужда от отдадени и отговорни политици. Ето затова подкрепям кандидатите на ГЕРБ. Гласувайте за европейското развитие на Европейската столица на културата – Велико Търново“, апелира Сабине Ферхайен.

Източник: www.regnews.net

Подобни публикации

Back to top button