Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Предлагат Велико Търново да има петима заместник-кметове

За пръв път в историята на Велико Търново ще има петима заместник-кметове.

Това предвижда новата структура на общинска администрация, подготвена от кмета Даниел Панов и внесена за одобрение в общинския съвет. Единият от заместниците на сегашния градоначалник ще бъде с ресор „Финансова и стопанска дейност“. Даниел Панов ще е със заместник по „Стратегическо, териториално и енвестиционно планиране и контрол“, „Социална политика и образование“, „Спорт, младежки дейности, туризъм и демографската политика“ и такъв по „Култура и недвижимо културно наследство“. Общинска администрация е разпределена в 11 дирекции и 12 отдела, а общата й численост е 297 души.

Не са посочени конкретни имена за новите позиции на зам.-кметовете.

Според запознати, част от действащите в момента зам.-кметове ще останат, а за новите позиции се спрягат имената на Мариела Цонева , Георги Недев и Росица Димитрова. Малко над 5 хил. лв. е възнаграждението на всеки заместник, показа още наша проверка. Досегашната административна структура не е променяна почти 15 г. Крайната дума за новата обаче ще има Великотърновският общински съвет.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button