Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани
Популярно

Подкрепа за инж. Добромир Добрев заявиха председателите на две парламентарни комисии – Красимир Вълчев и Тома Биков

Един от най-успешните образователни министри – Красимир Вълчев, гостува в ОУ „Св. Паисий Хилендарски” в Горна Оряховица по покана на инж. Добромир Добрев

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината за четвърти мандат търси съдействие за следващ етап от обновяването на училището.

Проектът за реконструкцията на училището е първият, който е одобрен по Плана за възстановяване и устойчивост. Средствата обаче няма да стигнат за вертикалната планировка и облагородяване на двора. Затова за мен е много важно, че народният представител се ангажира да ни помогне, за да намерим финансиране и за тази част от планирания ремонт, сподели инж. Добромир Добрев.

По време на срещата Красимир Вълчев представи новата програма, отворена преди дни, която дава възможност за финансиране на спортни площадки и физкултурни салони в училищата.

Вече имаме почти пълно обновяване на сградите на училищата.

Ако добавим и по-добра спортна база за учениците, ще е голям успех. Всичко, което създава възможности за развитие и здравословен начин на децата, е наш приоритет, категоричен е инж. Добрев.

Имате моята подкрепа. Радвам се, че от Горна Оряховица винаги излизат добри предложения и направихте много за подобряване на базата в училищата, каза Красимир Вълчев на домакините си. Пожелавам успех на 29 октомври, сигурен съм че ще помогнете на вашите училища отново, за да се възползват и от програмата за спортната база, обърна се Велчев към кандидата за кмет на ГЕРБ.

Инж. Добромир Добрев получи подкрепа и от Тома Биков. Заедно с народния представител от Горна Оряховица Димитър Николов председателят на Комисията по култура и медии в Народното събрание разгледа новия Летен театър. Съоръжението впечатли госта, който веднага сподели идеи как то да бъде изпълнено с живот. Народните представители бяха придружени от инж. Добромир Добрев, който се възползва от случая да постави и актуални проблеми, които стоят пред общините в сферата на културата. За общини като нашата, която не е областен център, Историческият музей и Художествената галерия не са на делегиран бюджет и това е сериозен проблем. Възможностите на общинския бюджет стигат колкото да се съхрани дейността, но не са достатъчни за развитие. Бюрократичните пречки и неразбирателството между министерствата ни затрудняват да развием крепостта „Ряховец“ като туристически обект, каза инж. Добрев. Той представи на Тома Биков и уникалната Археологическа школа, в която ученици и археолози работят заедно, а младежите учат историята на своя край на място. Кандидатът за кмет заедно с народния представител Димитър Николов представиха също и идеите си за развитие на културата в общината и получиха уверение от Тома Биков, че имат неговата подкрепа.

Приветствам кметове и общински ръководства, които инвестират в култура. Те могат да разчитат на моята помощ и съдействие.

Инвестицията в култура е инвестиция в бъдещето. Човек, който общува с културата, гледа на света по различен начин, уважава повече хората около него и като цяло е по-удовлетворен от живота си, каза Тома Биков.

Ще продължим да подкрепяме нашите културни институции и всички, които искат да направят културния живот на Горна Оряховица по-богат, категоричен е инж. Добромир Добрев.

Силният и печеливш отбор на ГЕРБ е с N 7 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button