Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Общината подари на полицията нов автомобил за 27 000 лв.

Полицейският участък в Полски Тръмбеш се сдоби с чисто нов автомобил „Дачия Дъстър” за 27 000 лева. Колата е подарена от Общината след решение на Общинския съвет през септември. Автомобилът е модел 2019 г. и по документи са води на управлението във В. Търново, към което от година е участъкът в Полски Тръмбеш. Новата придобивка обаче ще се ползва за нуждите на полицейския участък. Според запознати наскоро не е имало такъв жест на общински кмет и съветници за местната полиция в областта.

Полицейското управление в града бе превърнато в участък със заповед на тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков.

Трансформацията бе направена на тъмно и без да бъдат питани синдикати и местна власт. Заради това началникът на управлението Марин Маринов напусна областта и отиде да работи за МВР в Трявна. Въпреки гражданското неподчинение и обжалвания на заповедта пред съда до нейната отмяна така и не се стигна. По същия начин бе закрито и управлението в Стражица, а участъкът премина към РУ в Горна Оряховица. Пак миналото лято бяха закрити и няколко участъка в областта.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button