Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

Неканен гост нахлу в ефир на Дебата за Велико Търново

Кандидат за общински съветник нахлу в импровизираното студио на БНТ в старата столица и грубо прекъсна провеждащия се Дебат за Велико Търново

„Добър ден, господа, кандидати за управители. Само ако обичате, настрани. Аз съм кандидат за общински съветник на гражданската листа на гражданите на Велико Търново. Искам да попитам националната телевизия – защо опорочавате изборния процес? Тук има адвокати“, попита на висок тон мъжът малко след средата на живото предаване.

Дебатът, в който за първи път в тази предизборна кампания в ефира на националната телевизия участваха всичките поканени кандидати за кметове, бе прекъснат. Наложи се водещият Симеон Иванов и продуцентката на предаването да се опитат да успокоят и изведат от залата самопоканилия се мъж и да нормализират обстановката. Тази екшън сцена определено скъси времето за отговори и послания на кандидатите за кмет на Велико Търново. Със сигурност Дебатът ще се помни дълго както от великотърновци, така и от непредубедените зрители от страната.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button