Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

„Наполеон“ на Ридли Скот е най-гледаният филм и у нас

Създаденият с впечатляваща визия филм на Ридли Скот „Наполеон“ с Хоакин Финикс в главната роля очаквано превзе зрителския интерес и у нас, сочат обобщените данни от киносалоните през уикенда.

Най-гледаният филм зад океана, в който се проследяват възходът и падението на една от най-емблематичните исторически личности, е гледан у нас вече от 20 057 зрители и отчита 291 486 лева приходи.

На втора позиция е „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“, който е вече втора седмица по екраните. Разказът за случилото се преди първите четири филма, в който Корнелиус вече оформя характера си като бъдещия президент на Панем, е видян от 41 680 зрители, като приходите от билетите им са 575 052 лева.

Третото място сред първите 10 е за втората премиера от миналия петък – анимацията „Желание“. За първите три дни посетилите Кралството на желанията Розас, където всичките мечти се сбъдват, са 10 263 зрители, а приходите от билетите им са 129 549 лева.

Четвърто място е за българския „Диада“, който е вече трета седмица по екраните. Историята на тийнейджърката Дида, която събира пари чрез предлагането на свои съученички в интернет-платформи, за да постигне мечтата си – да замине при майка си в Америка, е проследена от 40 561 зрители и има 476 232 лева от билетите им.

На пето място е руската анимация „Котки в музея“. Приключението в което се забъркват котка и мишка, пристигнали с музикален инструмент в Ермитажа, сблъсквайки се с котките-пазители там, са видели отблизо вече 17 193 зрители, а отчетеното от билетите им за 20 дни е 193 182 лева.

Шеста позиция е за „Капитан Марвел 2“, продължението на филма от 2019 година. Обединяването на силите на героите, за да отговорят на опасност, която идва към Земята, са гледали вече 18 386 зрители, а за трите седмици в кината приходите са 276 827 лева.

На седмо място е премиерата от идващия петък – „Черен петък“. Хорърът за мистериозен убиец, който тероризира жителите на Плимут, Масачузетс, е гледан вече от 942 зрители и има 14 885 лева от билетите им.

Осми по ред сред най-гледаните филми е анимационният „Тролчета: Бандата се събира“. Третият по ред филм за Пипи и Клон, които този път издирват Флойд от бандата БратЗоун, е гледан вече от 44 042 зрители, а за месец в кината приходите са 529 941 лева.

Девета позиция заема „Пес патрул: Супер филмът“, който е с познатите и обичани герои от поредицата на Nickelodeon. Как се справят четириногите герои с Хъмдингър и Виктория Ванс, които се обединяват, за да откраднат заложбите на кученцата, са разбрали вече 87 324 зрители, а за двата месеца в кината приходите са 958 682 лева.

През миналия уикенд в кината са били 53 839 зрители. Миналата година по същото време филми са гледали общо 33 564 зрители.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button