Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

На есенен панаир стотици търновци си взеха глътка въздух от преизборни агитации

Множество атракционни съоръжения, вкусотии и забавления привличат хора от всякаква възраст на цирковата площадка в старата столица

Намерете „Есенен панаир – Велико Търново“ във Facebook

Гледайте „Есенен панаир – Велико Търново“ и в канала на Борба в YouTube

Есенният панаир във Велико Търново стартира в четвъртък вечерта с огромна посещаемост и интерес от страна на жителите на болярския град.

Цирковата площадка в старата столица бе превърната в лунапарк и стана оазис на много хора, търсещи разнообразие от изпълненото с предизборни агитации ежедневие. Деца, тийнейджъри, възрастни и дори пенсионери дойдоха да разгледат случващото се на събитието, привлечени от музика, светлини и аромат на скара, палачинки и т.н.

Виенско колело, въртележки, стрелбища, влакчета, съоржения за вирутуално шофиране, влакчета, блъскащи количк и детски батути са малка част от атракциите на панаира. Пред пунктовете за жетони се извиват дълги опащки от желаещи да се позабавляват на различните приключения.

И докато едни чакат за качване на съоръжения, други избираха да похапнат на място изпечени на скара наденички, суджуци и др.

Възможните кулинарни изкушения включваха още гофтети, понички, палачинки, захарен памук, бонбони, пуканки, близалки…

На сцената първи се изявиха деца и младежи от танцова школа “Un beso”, а след това публиката посрещна рапара Криско. Той бе изненадан да види сред танцуващите дами на възраст над 60 години, които се забавляваха от сърце на песните му.

Панаирът ще продължи днес, събота и неделя, като специални гости през следващите вечери са Емилия, Ториното и Пашата и група „Сигнал“.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button