Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

Куклен спектакъл и работилници за изработка на кукли са в празничната програма за първия учебен ден, подготвена от Община Свищов

Празнична програма с куклен спектакъл, анимация с игри, арт работилници за изработка на кукли “Супергерои” и “Куклена ферма”, както и представяне на откъс от книжката „Петте съвета на господин Муза”, организира Община Свищов по случай първия учебен ден, съобщиха от общинския пресцентър. Празникът ще се започне от 11:00 ч. на 16 септември в салона на Първо българско народно читалище (ПБНЧ) „Елека и Кирил Д. Аврамови – 1856“ и ще продължи в Градската градина, пред сградата на читалището.

Специални гости ще бъдат актьорите от пътуващия фестивал „Лятно театро”, както и авторът на детски книги Радостина Николова. От общината канят всички желаещи да участват в програмата.

На 15 септември ще има тържествено откриване на учебната 2023/2024 година във всички  училища и детски градини в общината. През новата учебна година в общинските училища ще се обучават общо 2503 ученици, съобщиха от отдел “Образование” на Община Свищов за БТА.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button