Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Кандидатите на „Възраждане“: „Ще сменим начина, по който се управлява Велико Търново“

Водач на листата за общински съветници на „ВЪЗРАЖДАНЕ“ във Велико Търново е кандидатът за кмет Стилян Найденов

Той е журналист и главен редактор на вестник „Борба“.

„Ще сменим начина, по който се управлява Велико Търново. Никой от нашите кандидати не е заемал изборна длъжност и не носим отговорност за разрухата“, споделя Найденов.

Втори е Ангел Янчев, който е учител и директор на средно училище. „Ще изградя станция за измерване чистотата на атмосферния въздух в училищния двор с пари на „Кроношпан“, планира Янчев.

Трета е Александра Трифонова, която е проектант в чуждестранно дружество. „Ще организирам протест пред „Мегапорт“, за да спрат зловонията над старата столица“, категорична е Трифонова.

Четвърта е Венцислава Йорданова, която е готвач в голям великотърновски ресторант. „Ще побратимим Велико Търново със Скопие, защото не можем да го включим в закон за старите ни столици“, мисли Йорданова.

Пети е Иван Вигенин, който е строител в частния сектор. Вигенин събра 7000 подписа за референдума за запазване на българския лев. „Ще организираме референдуми по всеки важен местен въпрос“, планира Вигенин.

Шести е Пенко Пенков, който е собственик на частен колеж и председател на читалище. „Ще въведем ред и прозрачност при финансирането на читалищата във Велико Търново“, е намерението на Пенков.

Седми е Илиян Петракиев, който е археолог в Регионалния исторически музей. Съхраняване и популяризиране на културно-историческото наследство на старата столица и подобряване на туристическата инфраструктура са намеренията на Петракиев.

Осми е Георги Харизанов, който е инженер по професия, експерт в системата на МВР и бивш началник на звено „Миграция“ във Велико Търново. „ВЪЗРАЖДАНЕТО на Килифарево е мой основен приоритет“, споделя Харизанов.

Девети е Александър Брайнов, който е регионален търговски представител на международна компания. „Задължително повишаване на мерките за осигуряване на безопасност на децата и учениците около училища и детски градини и видеонаблюдение на паркове и обществени места“, планира Брайнов.

Десети е Даниел Джамбазов, който работи в софтуерна компания за дигитализация и онлайн продажби. „Ред, законност и справедливост“ е смисълът от участието в обществения живот според Джамбазов.

Единадесети е Ивайло Парашкевов, който е онлайн търговец. „Възраждане на кварталите на Велико Търново, защото там живеем обикновените хора“, споделя Парашкевов.

Дванадесети е Теодор Ников, който е експерт по национална и регионална сигурност и бивш военнослужещ. „Роден съм във Велико Търново и друг град нямам. Паркирането е доведено до отчайващо положение“, констатира Ников.

Тринадесета е Николета Антонова, която учи за художник и работи в търговски обект. „Нужни са нови образователни инициативи в местните училища, свързани с историческото богатство на града“, е предложението на Антонова.

Четиринадесета е Стела Симеонова, която работи в голям хотел в старата столица. Взаимни проекти между училищата и общинските институции във Велико Търново са намеренията на Симеонова.

Петнадесета е Цветелина Цанева, която е търговски мениджър и отглежда двете си деца. „Нашите деца трябва да бъдат в центъра на всяка общинска дейност, защото отношението е всичко“, категорична е Цанева.

Шестнадесети е Ивайло Митев, който е финансист и предприемач и вярва, че хората се познават по делата им. „ВЪЗРАЖДАНЕ за Миндя“ е призивът на Митев.

Седемнадесети е Веселин Койчев, който е експерт по информационни технологии, завърнал се от гурбет, за да даде цялата си енергия за просперитета на родното си място. „ВЪЗРАЖДАНЕ на Ресен“ е целта на Койчев.

Осемнадесети е Николай Брайнов, който желае да възроди Плаково.

Деветнадесети е Борислав Москов, който е финансист и бивш кмет. Запазване на училището и детската градина, както и тяхното обновяване заемат централно място в неговата програма за ВЪЗРАЖДАНЕ на Самоводене.

Двадесети е Николай Колев, който е международен футболен съдия, строителен експерт, бизнесмен. Обновяването на 60-годишния асфалт на уличната мрежа е неговата основна задача за ВЪЗРАЖДАНЕ на Присово.

Двадесет и първа е Албена Станева, която работи в Центъра за работа с деца и младежи в Русаля. Грижата за природата и землището на Русаля и коректно отношение към общинската и частната собственост (землище и урбанизирана част) са основен акцент от програмата й за ВЪЗРАЖДАНЕ на село Русаля.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button