Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Христиaна Димитрова е световна шампионка, България пета по медали

Христиaна Димитрова завоюва Световната титла на първенството на KWF в Холандия. Състезателката на великотърновския клуб „Катана“ спечели златото в категория + 65 килограма при жените. Това е втори голям успех за възпитаничката на Сенсей Самир Мутишев през тази година. През лятото тя триумфира с титлата на световната младежка купа при девойките между 18-21 години в категория над 60 килограма. Тогава Христиана бе отличена и с купата за нокаут. Световната шампионка тренира киокушин карате при Самир Мунишев от десет години. Носителка е на множество титли и индивидуални награди от национални първенства.

На първенството по киокушин карате в Холандия световни шампиони станаха още Моника Стоянова, Пламен Апостолов и Йоанна Дафинкичева, вицешампионка е Ия Костова, бронзовите медалисти са Васил Димитров, Мариела Любенова, Теодора Попова, Ралица Захариева и Мариан Балабанов. В крайното класиране по държави България заема 5-то място с 4 златни, 1 сребърно и 5 бронзови отличия. Това е изключителен успех, който отразява несравнената ви ангажираност и умения в спорта. Вие не само преодоляхте физическите предизвикателства, но и се превърнахте в носители на българския спортен дух. Поздравления за целия отбор за достойното представяне, за треньорите начело със Сенсей Захари Дамянов и реферите, които ни представяха на този световен форум, написаха от Федерацията по киокушин карате.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button