Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

„Етър ВТ“ пуска билетите за мача с „Левски“ в сряда, „сините“ фенове организират шествие

Билетите за предстоящия мач на „Етър ВТ“ срещу „Левски“, който е в събота от 15:15 ч., ще бъдат пуснати в продажба от сряда във фен магазина на клуба. Там те ще се продават в сряда, четвъртък и петък от 16:00 до 19:00 ч., като цената им е 15 лв. стандартен билет и 8 лв. за ученици и пенсионери.

В деня на мача – събота, цената на всички билети е по 15 лв. Те ще се продават от 10:30 ч. Във фен магазина, а от 12:30 ч. – и на касите пред стадиона.

3000 билета отпуска „Етър ВТ“ за феновете на „Левски“, като броят им е ограничен съобразно капацитетът на стадион „Ивайло“. Цената на билетите за всички гостуващи фенове е 15 лв.

Всички билети вече се продават и в мрежата на Eventrm.

„Синьо“ шествие готвят феновете на столичния тим, то е традиция преди мачовете, съобщи председателят на Old Capital Boys Калин Станчев. Привържениците се събират в събота в 13:30 ч. пред паметника „Майка България“, откъдето с полицейски ескорт поемат към стадиона.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button