Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Емблематично заведение във Велико Търново се продава на търг на цената на стар дизелов автомобил

Култовата кръчма в парка на ж.к. „Бузлуджа“ се продава на устен търг с начална цена от 12 000 лв. с ДДС (дванадесет хиляди лева с ДДС), ни разкри наш източник

Бистро „Спектър“, както е известно в квартала, със статут на преместваем обект – павилион, поставен върху общинска земя, съгласно разрешение за поставяне В-С/711/15.03.2018г., се намира в УПИ Х (десет римско) от квартал 350 (триста и петдесет арабско), парк „Бузлуджа“, с обща площ от 73 (седемдесет и три) квадратни метра, място 48 (четеридесет и осем), съгласно схема за поставяне на преместваеми обекти, и конструкцията му е в съответствие с нормите за подобен тип обекти.

Заведението е спряло работа през периода на пандемията от COVID-19 и сега – в преуспяващите години за всеки далновиден ресторантьор в старопрестолния ни град, търси своя нов собственик.

Устният търг ще се проведе в самото заведение на 15.03.2024 г. (петък) от 10:00 часа, като за участници в търга се допускат само лица над 18 г., без запрещения, неосъждани и с внесен задатък от 10% от началната тръжна цена по сметка BG48UNCR70004500533523 с титуляр собственикът на заведението Момчил Иванов Владовски.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button