Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

До 30 ноември се приемат номинации за „Спортист на годината“ на Велико Търново

30 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината“ на Велико Търново.
Право на номинации имат всички състезатели от спортните клубове на територията на старопрестолния град и общината, както и съответните треньори. Три са категориите на традиционната инициатива: „Спортист на годината – мъже и жени“, „Спортист на годината – юноши и девойки“ и „Треньор на годината“.
Предложенията трябва да бъдат адресирани до кмета Даниел Панов и да бъдат внесени в Община Велико Търново до 30-и декември Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.
Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване, което ще се проведе до 10-и декември.
Право на глас имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.
Източник: www.veliko-tarnovo.bg

Подобни публикации

Back to top button