Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПрепоръчаниСпорт
Популярно

Димитър Бербатов във В. Търново: „Борбата за БФС продължава, основната цел е свикване на конгрес“

„Борбата за БФС продължава“, това заяви във Велико Търново бившият национал и футболист Димитър Бербатов. По думите му битката трябва да се доведе до успешен край и няма да има отказване. Основната цел на Бербатов и неговия екип е свикване на изборен конгрес за ново ръководство на Българския футболен съюз.

„Има няколко линии, по които се действа, но не искам да ги разкривам, защото нашите опоненти понякога злоупотребяват с тези неща, издевателства се върху клубове. Репресират се клубове и това е показателно какви хора ръководят българския футбол. А всъщност единственото, което ние и футболната общественост искаме, е честен изборен конгрес, на който да се реши кой да представлява българския футбол и да се грижи за него, защото мина достатъчно време в търпение и лъжи, времето отдавна е дошло за тази промяна“, категоричен беше Бербатов.

Според него институциите не са го порязали, а са отложили неизбежното. „Те го отлагат на базата на факти, които са незаконни, не са правно обосновани, нямат никаква логика. Болно, тъжно и смешно, на моменти отвратително, корумпирано е това, което се случва с българския национален отбор по футбол. И ние на това се опитваме да сложим край“, обясни още Бербатов.

Той посети Велико Търново по покана на началника на НВУ бригаден генерал Иван Маламов. Известният футболист разказа пред курсантите как е постигнал своя успех, за да вдъхнови повече хора.

„И се надявам казаното да бъде чуто и ако помогне на някого, ще бъде супер. Изненадах се, че в НВУ правят футболен терен. И съм сигурен, че ще стане по-хубав от някои от терените, които имаме в „А“ група. Аз пожелах на генерала успех“, сподели Бербатов, който имаше и престой във великотърновския „Етър“. Той обясни, че каквото е зависело от него, го е дал на момчетата от „виолетовия“ тим.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button