Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Даниел Панов: Държавата е длъжник на с. Беляковец – две години проектът за канализация стои на трупчета

Липсата на канализация в Беляковец е най-големият проблем за хората в селото

6 милиона лева са нужни за реализирането на проекта, който още през пролетта на 2021-а година бе одобрен по ПУДООС и финансирането трябваше да постъпи на етапи.

До днес проектът все така стои на трупчета, а 6-е милиона за канализация още ги няма.

„Ще направя всичко, което е по силите ми, за да си изпълни държавата поетия ангажимент. Веднъж направи ли се ВиК-мрежата, ще имаме възможност да асфалтираме и улиците в селото“ – категоричен бе кандидатът за кмет на община Велико Търново Даниел Панов на среща със жителите на село Беляковец.

Опитният кмет Албена Беренска получава безапелационната подкрепа на ГЕРБ и в предстоящите избори. През последните години броят на младите хора в селото се увеличава и общината подготвя откриването на яслена група към детската градина.

По време на срещата бе обсъдена и идеята за изграждане на велоалея между с. Беляковец и кв. „Картала“ – теренът е подходящ както за екологичната форма на транспорт и придвижване, така и за колоездачен туризъм.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button