Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Четири забавни дни с Есенния панаир на цирковата площадка в старата столица

Идват Криско, Торино и Пашата, Емилия и „Сигнал“

В разгара на предизборната кампания едно развлекателно събитие ще разведри атмосферата във Велико Търново, нажежена от политически страсти. От 19 до 22 октомври на цирковата площадка в старата столица ще се проведе вече станалият традиционен Есенен панаир. Водещи са Искрен Пецов и Камен Гърков, а програмата наистина предлага много забавления с атракциони, лунапарк и концерти на известни певци и групи.

Още в първия ден на панаира, от 18 часа, ще има шоу програма за деца със специални гости Панда и Полярния мечок, а за радост на тийнейджърите ще пее рапърът Криско. На другия ден ще има детско парти, а акцентът е концертът на попфолк изпълнителката Емилия.

За 21 октомври, събота, е предвиден хепънинг Stars Akademi, Варна. Специални гости са Торино и Пашата, а в неделя е концертът на обичаната група „Сигнал“. И в четирите дни на панаира ще има хоротека.

На цирковата площадка ще бъдат разположени и временни търговски обекти, така че няма да липсват нито скарата, нито бирата. Разбира се и захарният памук, защото без него панаир не става.

Миналата година Есенният панаир се радва на голям интерес, когато хиляди търновци се забавляваха с немалкото атракции там. Събитието се организира от Община Велико Търново.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button