Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Бончо Генчев: „Ще работя за това Велико Търново да има повече спортни площадки“

Кандидатът за съветник от ПП „Общество за нова България“ иска да приобщи децата към различни спортове и да ги откъсне от света на телефоните

Футболната легенда Бончо Генчев е част от силния отбор на листата с кандидати за общински съветници от ПП „Общество за нова България“. Той се включва в предизборната надпревара за местния парламент на Велико Търново силно мотивиран и с желание да е полезен на съгражданите си със своя опит.

  • Господин Генчев, какво Ви провокира да се включите в тази предизборна кампания?

  • Всеки човек трябва да е полезен на обществото. Аз самият имам нуждата да продължа да работя и да дам всичко от себе си, за да живеем в един по-добре уреден град. Искам да помогна с опита, който съм натрупал през годините.
  • Кандидат сте за общински съветник от листата на ПП “Общество за нова България“. В нея има много стойностни личности. Това ли е причината да сте част от този отбор?

  • Наистина в нашата листа има много професионалисти, доказали се в своите сфери. Всички те са успели хора и това е сигурна гаранция, че ще помогнат за реализацията на много добри идеи за нашия град. Аз също, нека не прозвучи нескромно, се чувствам успял в моята област и наистина бих искал да помагам с каквото мога, и то не само в сферата в спорта.
  • Кое е първото нещо, което бихте направили, ако Ви изберат за общински съветник на Велико Търново?

  • На първо място ще работя за това хората да живеят в един уреден във всяко отношение град. Голямото ми желание е да обърнем повече внимание на децата и да ги приобщим към различни спортове, да създадем програми и да ги откъснем от този свят на телефони и интернет, да изградим повече спортни площадки.
  • Накрая да Ви попитам – защо хората да гласуват с бюлетина с номер 38?

  • Самото име „Общество за нова България“ дава отговор на този въпрос. Искаме едно ново, по-различно бъдеще за всички. Но най-важното е, че трябва да работим да се случи всичко това, а не да чакаме някой да ни го даде!
  • Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button