Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Близо милион стигнаха цените на къщи около Велико Търново

Парцелите в едно от най-близките до Велико Търново села минаха 30 000 евро за декар, показва проверка на „Борба“

Цените на имотите в Леденик постоянно вървят нагоре заради огромното търсене.

В момента една от офертите на брокерите е парцел в селото за 40 700 евро. Площта му обаче е само 1300 кв. метра. Подобни места се търсят за жилищно строителство, а в промишлената зона се предлагат и по-големи.

Абсолютен рекордьор в момента е парцел от 8 декара, който се продава за 280 000 евро без ДДС. Това прави по 35 000 евро за 1000 кв. метра.

Като цяло преобладават обяви за имоти, които се намират на главния път, а не в самото село.

Там всичко е почти изкупено, а липсата на голямо предлагане води и до увеличаване на цените. В момента почти съборена къща се продава за около 40 000 евро, а имотите „средна хубост“, които се нуждаят от огромен ремонт, се продават за над 50 000 евро.

Луксозните и напълно обзаведени къщи вече са със зашеметяващи цени. Къща на 10 години с разгърната площ от 200 кв. метра се продава за 278 000 евро.

Имотът разполага с две бани, луксозни облицовки, озеленяване в двора и стилна мебелировка.

Моментният рекордьор на пазара за недвижими имоти в Леденик е къща с разгърната застроена площ от 200 кв. метра. Тя се продава за близо 1 000 000 лв.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button