Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Александър Карачолев от „Общество за нова България“: „Ще работя за изграждане на достъпна среда за хората с увреждания“

Кандидатът за общински съветник се срещна с инвалидите от производителна кооперация „Царевец“

Кандидатът за общински съветник в местния парламент на Велико Търново от листата на ПП „Общество за нова България“ Александър Карачолев е човек с голямо сърце.

Бизнесменът не обича да говори на кого и с какво е помагал, защото смята, че доброто трябва да се върши, а не да се афишира. Именно затова влиза и в предизборната кампания – да е полезен на своите съграждани, а не да търси облаги.

Само преди ден Александър Карачолев се срещна с работещите в производителна кооперация за инвалиди „Царевец“, за да разговоря с тях за проблемите им.

„Това беше една човешка среща, в която хората с увреждания, работещи в кооперацията, споделиха своите болки“ – каза Александър Карачолев.“ Някои от тях са трудноподвижни, други са незрящи и се нуждаят от достъпна среда. Затова се ангажирам, ако бъда избран за общински съветник, да работя за това тези хора да живеят в град, в който могат да се придвижват спокойно до всяка точка. Ще предложа да има специални алеи на тротоарите за тях, да осигурим звукова сигнализация на всеки светофар и да бъдат изградени достатъчен брой рампи. Всичко това е реалистично за изпълнение. Вярвам, че хората ще ни подкрепят и ще гласуват с бюлетина 38 за общински съветници, за да можем да реализираме нашите идеи.“

Александър Карачолев се е ангажирал и с друга благородна кауза.

Той е сред организаторите на голям благотворителен бал, който ще се проведе на 20 октомври в „Калоянова крепост“. Събитието е посветено на 25-ата годишнина от създаването на „Вирджиния балет“ – танцова формация, спечелила много отличия на световни първенства. Събраните средства от благотворителния бал ще бъдат в помощ на балетната школа за предстоящи участия, пътувания, проекти, както и за нови костюми и екипи, а водещ ще е обичаният актьор Руслан Мъйнов.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button