Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниОбщество
Популярно

605 лв. събраха във В. Търново на зумба тренировка за жени, борещи се с рак на гърдата

Вестник „Борба“ бе сред медийните партньори на събитието

ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПОДКРЕПИ ИНИЦИАТИВАТА PARTY IN PINK ZUMBATHON, ПОСВЕТЕНА НА ЖЕНИТЕ, БОРЕЩИ СЕ С РАК НА ГЪРДАТА. В събота се състоя благотворителна тренировка по зумба, в рамките на която бяха събрани 605 лв. за фондация „Нана Гладуиш – една от 8“. Домакин на благородната кауза бе „Нашата зала“, която бе предоставена безвъзмездно за мероприятието от хореографа Николай Корчев.

Тренировката беше водена от инструкторите Елеонора Маркова, Боряна Боянова, Даяна Дянкова, Росица Карамочева и Пламен Данаилов.

Събитието увлече десетки деца и млади хора, които припознаха каузата и пожелаха танцувайки да помогнат.

„Всички средства отиват за фондация ,,Една от 8″ , за да дадем възможност на тази прекрасна организация да продължава да развива своите дейности и програми за ранна диагностика и подкрепа на жените с рак на гърдата и техните близки преди, по време на терапията и след нея“, споделят организаторите в старата столица.

Мероприятието се проведе в още 5 града в страната. Общата събрана сума ще се използва за тюрбани, протези след мастектомия, създаване на набор информационни и помощни материали и закупуване на други необходими пособия.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button