Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

1,4 млн. лв. вложени в община Павликени за борбата с безводието

След обществен натиск бе гласувано част от 5,2 млн. лв., получени по сметката на Община Павликени от спечелено дело с мосв, да бъдат изразходени за решаване на водната криза.

Местният парламент реши 1 414 988 лв. да бъдат използвани за обследване, проучване, проектиране и рехабилитация на вътрешните водопроводни мрежи и довеждащи водопроводи на населените места на територията на общината.

„Чух желанието на жителите на няколко населени места и представих в този вид предложението си пред Общинския съвет. Благодаря на общинските съветници, че го подкрепиха в коригирания му вид“, коментира кметът инж. Емануил Манолов.

974 263 лв. ще се използват за погасяване на общинския дълг, който от кметството изтеглили преди 7 години за съдебна битка с МОСВ.

1 953 600 лв. ще се вложат за текущ ремонт на улици в Павликени и Бяла черква, а 612 117 лв. – за обезпечаване на собственото участие на Общината за изграждане на втора клетка за депониране на отпадъци на Регионална система за управление на отпадъците в село Санадиново.

260 000 лв. ще бъдат отделени за покупка на автобус, който ще се ползва от детските спортни школи, самодейните състави и пенсионерските клубове от цялата община.

Източник: www.borbabg.com

Подобни публикации

Back to top button